top of page

atlanticproperty Group

Public·31 members

Renat Kornilov
Renat Kornilov

Eu Am Un Tic | Regatul Copiilor

Pentru a diminua cat mai mult efectul situatiilor bulversante, parintii pot lua in considerare psihoterapia de familie sau chiar cea pediatrica. Este extrem de important ca adultii sa inteleaga cum pot imbunatati viata copiilor si cum sa comunice cat mai bine cu acestia.

Eu Am Un Tic | Regatul Copiilor

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2uhImR&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3B8xQBC9MP9CwYfJK_hoYI

AFI Palace Cotroceni se va transforma timp de trei zile in universul copiilor, in care cei mici se vor putea bucura de activitati special pregatite pentru ei, printre care evenimente dedicate, ateliere educative, concursuri si multe alte surprize.

Aveți experiență de instruire a copiilor și sunteți convinși că Tehnologia Informației și Comunicațiile (TIC) reprezintă domeniul viitorului? Vă doriți să aduceți în comunitatea locală oportunități de a studia robotică, programare, matematică distractivă sau alte activități pentru dezvoltarea competențelor digitale? Vă invităm să deveniți parteneri Tekwill!

Suntem în căutarea unor companii/ONG-uri partenere, cu ajutorul cărora să extindem în regiuni activitățile noastre educaționale unice în domeniul TIC, de care beneficiază copiii la Tekwill, în capitală. Avem nevoie de parteneri responsabili, care au capacitățile și interesul de a oferi instruiri copiilor din Chișinău și din regiunile Republicii Moldova.

TU STII CE MAI FACE COPILUL TAU?, partea I. In aceasta editie vorbim despre un subiect sensibil: nefericirea copiilor nostri. In toata lumea, 1 din 5 adolescenti sufera de depresie, iar daca ar fi tratata la timp, s-ar preveni multe tragedii

Chiar dacă Spania, Irlanda şi Portugalia sunt elevii buni, niciuna dintre ţările analizate nu furnizează medii sănătoase pentru copii, potrivit raportului. Australia, Belgia, Canada sau SUA nu garantează un mediu sănătos copiilor care trăiesc pe teritoriul lor, în timp ce ţările mai puţin bogate, din America Latină şi Europa, au un impact mult mai redus asupra stării generale a planetei, se spune în raport. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

No events at the moment
bottom of page